Murskatut lajikkeet Laukaasta

Murskeet, sepelit ja kivituhkat pihojen ja teiden rakentamiseen

Kattasoran murskatut lajikkeet (kivituhkat, sorat ja sepelit) sopivat erinomaisesti mm. pihojen ja teiden pintamateriaaliksi, rakennekerroksiin, salaojiin sekä betonin valmistukseen. Maa-ainesten lisäksi saat meiltä niiden kuljetuksen suoraan työmaallesi. Voit myös itse noutaa tilauksesi toimipisteestämme Laukaasta.

Tarjoamme ainesten lisäksi maanrakennuspalvelut, jos tarvitset ammattilaiset suorittamaan kohteessa vaikkapa kaivuutyöt tai muun koneurakoinnin. Toiminta-alueisiimme kuuluvat Laukaa, Jyväskylä, Äänekoski, Suolahti ja Konnevesi lähiympäristöineen. Ota yhteyttä, niin laitamme tilauksen tulemaan!

Tuote

Tilavuuspaino (tn / m3itd)          

Kuvaus

Soramurske 0-16 mm / 0-32 mm / 0-64 mm

1,6-1,8

Sorasta murskattua kiviainesta.

Käyttötarkoitus: hienompi murske pihojen ja teiden pintamateriaaliksi. Karkeampi murske rakennekerroksiin jakavan kerroksen päälle parantamaan päällysrakenteen kantavuutta.

Kalliomurske 0-11 mm / 0-16 mm / 0- 31 mm / 0,56 mm / 0-90 mm

1,6-1,8

Kalliosta murskattua kiviainesta.

Käyttötarkoitus: hienompi murske pihojen ja teiden pinta materiaaliksi. Karkeampi murske rakennekerroksiin jakavan kerroksen päälle parantamaan päällysrakenteen kantavuutta.

Sepeli 4-8 mm / 8-16 mm / 16-32 mm              

1,3-1,4

Kivestä tai kalliosta murskattua kiviainesta.

Käyttötarkoitus: betonin valmistukseen, salaojaputkien ympärystäyttöön, lattioiden alustäyttöön. Laatuluokka käyttötarkoituksen mukaan.

Kivituhka 0-2 mm / 0-4 mm / 0-8 mm

1,4-1,6

Kivestä tai kalliosta murskattua hienoa kiviainesta.

Käyttötarkoitus: käytävien, pihojen ja kenttien pintamateriaaliksi.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse